Bine v-am gasit!

Imi doresc ca prin postarile pe acest blog sa informez si sa educ publicul privind serviciile bancare, cu accent pe creditul ipotecar. Am intalnit in ultimul an persoane care nu inteleg pe deplin modul cum poti accesa un credit ipotecar sau erau total straine de criteriile de eligibilitate care sunt analizate de banci in vederea calificarii unui aplicant. Mai mult unele persoane alegeau banca functie de culorile siglei sau locatie.

Istoria serviciilor bancare, pornind de la creditul cu buletinul si pana astazi a cunoscut schimbari drastice de procedura. Acum este evaluat angajatorul si apoi aplicantul respectiv angajatul. Bancile nu au o comunicare transparenta a procedurilor si criteriilor de eligibilitate. Foarte putine au un document atasat tipizatului de adeverinta in care sa explice ce si cum doresc sa colecteze datele despre veniturile aplicantului. Durata de la depunerea documentelor si primirea unui raspuns variaza de la 48 de ore pana la 5 zile.

Voi promova si serviciile brokerilor de credite, consultanti cu experienta privind colaborarea cu bancile si care aduc avantaje certe, cuantificabile pentru clientii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *