Credite nevoi personale fara garantii 2017

In situatia in care avem nevoie de o finantare pe temen scurt (maxim 5 ani) in 2017 desigur am vrea sa stim ce conditii trebuie sa indeplinim si ce oferte bancare sunt avantajoase.

Conditii de eligibilitate:

  • un scor FICO intre 540 -800 ar aduce o creditare in conditii avantajoase. Se pune intrebarea ce este scorul FICO?

Scorul FICO are valori intre 300 si 850 si, cu cat este mai mare cu atat este mai bine, pentru ca inseamna o probabilitate mai mare de a obtine imprumutul si/sau de a avea conditii mai bune ale creditului, (de exemplu o suma mai mare si/sau o rata mai mica).

 Acest scor se calculeaza in functie de mai multe date: istoricul de plata, creditele in derulare, durata istoricului de plata, tipurile de credit utilizate, precum si de numarul de interogari in Biroul de Credit din ultima perioada.

  • eligibilitate venit: minim 6 luni vechime la locul de munca actual, venit realizat fara intrerupere in ultimele 12 luni. Rata creditului sa nu depaseasca 55% din venit dupa ce am scazut eventualele rate la cardurile de credit sau alte credite si suma aferenta de subzistenta (de cca 360lei/pers. afalata in intretinere).
  • eligibilitate angajator si aici avem doua categorii : pana in 15 angajati si 1 mil euro cifra de afaceri si a doua peste 15 angajati si 1 milion euro cifra de afaceri. Angajatii la stat sunt eligibili independent de aceste criterii.

DAE pentru creditele de nevoi personale fara ipoteca sunt intre: 8,48%  – 10,47% depinde de produs si de eligibilitate. La acestea se mai adauga analiza dosar (250lei- 850 lei), deschidere cont si inregistrare  la A.E.G.R.M. (Arhiva Electronica a Garantiilor Reale Mobiliare) = cca. 100 lei cu totul.

Recomand sa optati pentru colaborarea cu un broker de credite, care poate sa va faca simulari fara sa va afecteze scorul FICO si sa va propuna cea mai potrivita varianta functie de profilul dvs. de eligibilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *